El Cercle Històric Miquel Biada ens fa arribar les activitats previstes per als mesos d’abril i maig.

1. Exposició itinerant “La innovació del ferrocarril a Mataró: la modernització de la R1 a principi del s. XX” del 18 d’abril al 2 de maig: Centre Cívic Rocafonda de Mataró, i del 2 al 16 de maig: al Centre Cívic Molins de Mataró.

2. Exposició itinerant “75 anys de tracció a vapor de RENFE” amb imatges del fons FIVV, del 5 al 31 de maig, a la Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres. Conferència inaugural de l’exposició, a càrrec de Jordi Valero, divendres 5 de maig a la sala d’actes de la biblioteca.

3. Conferència “Els Romàntics del tren” a càrrec de Xavier Nubiola, al Museu de Cabrils, dissabte 22 d’abril a les 19h.

4. Conferència amb imatges “100 anys del ferrocarril del Vallès a Sant Cugat”, a càrrec de Xavier Nubiola, a l’Arxiu Nacional de Catalunya de Sant Cugat del Vallès, dimecres 26 d’abril, a les 18h.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.