L’Associació de Socis i Col·laboradors del Museu del Ferrocarril de Catalunya (SiC) cerca fanals de locomotores de vapor per a restaurar-los i col·locar-los en el seu emplaçament original.

Aquesta operació és per a garantir la seva preservació definitiva i l’exhibició pública al Museu de Vilanova i la Geltrú. La campanya ja ha rehabilitat la de la locomotora “Mamut” gràcies a la cessió d’una persona. Totes les persones que cedeixin un fanal se’ls lliurarà un carnet especial d’Amics amb avantatges especials.

Si tens un fanal a casa i vols que torni a lluir en el seu lloc original, membres del SiC se’n encarregaran de la seva recollida i restauració.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.