La complexitat tècnica dels treballs obliga a tancar el vestíbul principal de Passeig de Gràcia durant 16 mesos.

Barcelona Passeig de Gracia 08-01-09

Barcelona Passeig de Gracia. Foto: JT Curses.

Adif inicia el dimecres 16 de maig les obres de millora de l’accessibilitat i ampliació del vestíbul de l’estació de Passeig de Gràcia. Les principals actuacions consistiran en la instal·lació de tres escales mecàniques i dos ascensors per accedir des de la confluència del Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó al vestíbul, i en la col•locació de dos ascensors i quatre escales mecàniques en la connexió amb les dues andanes. Així mateix, es renovaran les instal·lacions del vestíbul principal i s’ampliarà la seva superfície fins als 1.550 m2, més del doble que actualment.

Adif intentarà garantir la mobilitat dels usuaris de Metro i de ferrocarril, i preveu que el trànsit ferroviari no es vegi afectat.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.