logo centenari carrilet

Del 15 al 25 de juliol de 2013

Ara sí que és la darrera estació del llarg periple que ha fet aquesta exposició i per tant l’última oportunitat per poder veure-la qui no ho hagi fet.

Al “Casal de cultura Robert Brillas“, carrer Àngel Guimerà, 38 d’Esplugues (Tram T1, T2 o T3, parada Pont d’Esplugues), oberta de les 5 a les 9 del vespre de dilluns a dissabte.

Podeu descarregar-vos la invitació a la inauguració del dia 18 de juliol.

09-104-004943.jpg

Viatge inaugural el 29-12-1912 a l’estació de Magòria de Barcelona Arxiu FGC


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.