Els companys de l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DELS TRENS PETITS DE MOLINS DE REI, ens fan saber la luctuosa notícia del traspàs del seu actual president; en PERE FRANQUET I CANALIAS.
La cerimònia de comiat tindrà lloc en el Tanatori de Molins de Rei (carrer Rector Colom 1), demà dijous 5 de febrer de 2015 a les 4 de la tarda.

Des de la Junta de la Federació, volem expressar públicament el nostre més sentit condol.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.