Ens ha arribat la següent comunicació per part del nostres companys d’ AFEVI Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, pregant-nos fer-ne la deguda difusió.

Benvolguts companys i companyes:

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que hem detectat que algú o algunes persones han creat un perfil fals del Facebook en nom d’AFEVI, inclòs el nostre logotip.

Volem posar en el vostre coneixement que “(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú”, ha iniciat les corresponents accions legals per exigir i demanar les oportunes responsabilitats legals que corresponguin per la creació d’un perfil fals a facebook sota el nom “AFEVI Amics del Ferrocarril de Vilanova”, tot recordant també que el fet mencionat es delicte i està tipificat com un delicte penal.

(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, no es fa responsable de les opinions, articles o qualsevol comentari que pugui sortir en aquest Facebook fals.

(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú només te un Facebook que es el que es va crear el dia 11 de juny del 2011.

Us demanem que us doneu de baixa d’aquest Facebook i que el denuncieu.

Des de la Junta Directiva d’(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú us volem agrair a tots i a totes la vostra col·laboració.

Atentament
Francesc Tobal
President d’(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.