L’Associació de Modelistes de Pallejà us invita a la presentació de l’exposició:

EL FERROCARRIL I EL SEGELL DE CORREUS

autor: Francesc BAÑOS i CONESA

L’acte tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre de 2012, a les 18:30 hores a la sala del Castell de Pallejà, Avinguda Prat de la Riba, 10.

L’exposició estarà oberta del 14-12-2012 al 05-01-2013. Horari de visita: laborables de 18 a 20 hores, dissabtes i festius de 12 a 14 hores,

Aquesta exposició forma part dels actes de commemoració de l’arribada del Carrilet de Barcelona a Martorell 1912-2012 a Pallejà.

Podeu descarregar en format PDF el cartell de la exposició.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.