Logo TeiàL’Agrupació Amics del Tren de Teià-Maresme ens comunica que el proper dia 16 d’octubre a les 19.00h a la Casa de Cultura “La Unió” de Teià, al Passeig de la Riera, s’inaugura una exposició denominada “EL TREN DE MATARÓ”.

La exposició, després d’un any a la recerca d’informació, es centra en aspectes tant importants com la situació politíca i social de la Catalunya de 1848, en la figura de Miquel Biada, farem un viatge per la comarca del Maresme del 1800, repassa anècdotes sobre la línia, s’examina el material de la companya i el seu cost, per acabar en les actuals estacions i un recordatori del material rodant que ha circulat per la línia de la costa.

També s’hi exhibeix una mostra de material cedit pel Museu del Ferrocarril de Vilanova amb la col·laboració d’Adif, Renfe i els socis de l’Agrupació.

La exposició estarà oberta del 16 al 30 d’octubre, en horari de tarda i els diumenges pel matí.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.