Feve ha presentat a San Feliz de Torío el “Itinerari de la Muntanya Lleonesa” que realitzarà el Tren Costa Verde tots els dissabtes des del 7 de juliol a l’1 de setembre, a excepció del 4 d’agost, que no s’ha programat la seva circulació.

L’ “Itinerari de la Muntanya Lleonesa”, amb sortida i arribada des de l’estació de Lleó o San Feliz, ofereix una incursió a la bonica muntanya lleonesa amb tota la seva riquesa natural i paisatgística. El viatge comprèn visites a les imponents Hoces de Vegacervera, a les Coves de Valporquero, i a les ciutats de Sabero, amb el seu Museu de la Mineria i Siderúrgia, i de Cistierna, amb el seu evocador Museu del Ferroviari.

L’apartat gastronòmic, com no podia ser d’altra manera, inclou, a més de la gastronomia local, la degustació dels exquisits embotits lleonesos en una de les seves artesanals fàbriques.

El preu d’aquesta inoblidable excursió sobre rails és de 59 euros per persona, 27 euros els menors de 14 anys, i inclou el viatge en tren, els trasllats en autocar, les visites guiades, el menjar basada en la gastronomia típica, i l’assistència permanent del personal de Feve.
L’ “Itinerari de la Muntanya Lleonesa” es realitza a bord del Tren Costa Verde, un tren de la dècada dels 70 especialment condicionat per al turisme compost per cinc vehicles amb capacitat per a 290 persones, i que compta amb servei de cafeteria i barra de bar, taules entre els seients, climatització, fil musical, etc.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.