Us mostrem algunes imatges de la 14a edició de la fira Mataró Tren, que enguany ha acollit una Trobada Internacional de mòduls Júnior amb la participació de companys de la UAICF (Union Artistique et Intellectuelle des Cheminots Français), la FFMF (Féderation Française de Modélisme Ferroviaire) i la SMV (Sächsische Modellbahner Vereneinigung e.V.).

Podeu veure més imatges a la pàgina Thomas-Mann-Gymnasium Stutensee.

Els participants de la trobada internacional. Gràcies a tots!

En primer terme, la maqueta conjunta de la UAICF, FFMF, SMV i FCAF. A baix a la esquerra, la maqueta de T-Trak Noroeste. Al fons a la esquerra, la maqueta de N de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Martorell i la maqueta de l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona. A la dreta, la maqueta de Màgic Món del Tren. Al fons a la dreta, les maquetes del Grup Ferroviari Mataró i de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Sant Cugat.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.