Logo Comarques Gironines
LA DIPUTACIO DE GIRONA, L’AJUNTAMENT DE FORNELLS DE LA SELVA i l’Associació d´Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines, us assabenten que el dia 15 de Desembre 2007 DISSABTE, a les 12 hores, al Circuit de Trens de l’estació de Fornells, es procedirà a la inauguració de la reconstrucció de la maquina de vapor 7 de Sant Feliu de Guíxols, (ex Onda-Grao), a la qual hi assistiran les autoritats autonòmiques, provincials i municipals, les associacions d’amics del ferrocarril que hi vulguin donar recolzament i el poble en general.

Tots hi sou convidats.Us hi esperem.

carriletfornells-640x480.JPG


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.