Logo AAFCBEl proper dissabte 22 de desembre de 2018 es celebrarà una jornada de portes obertes al local de la Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona.

Outlet ferroviari amb venda de material de modelisme, llibres i revistes. Mercadet d’aficionats amb venda de material de modelisme.
Circulacions de material a les maquetes de l’Associació.
Al mati esmorzar de forquilla a 5€.
Per la tarda, presentació del llibre “75 anys d’historia de l’Associació”.

Horari: 10:00 a 13:30 i 17:00 a 21:00 hores

C/ Doctor Trueta, 183
Barcelona
Telf. 93.310.52.97
Línia 4 de metro (groc)  Estació LLACUNA

Podeu descarregar en format PDF el cartell de la jornada.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.