DASC 2017:  JORNADA DE PORTES OBERTES DELS AMICS DEL FERROCARRIL

Lloc de celebració:

Local de l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL-L’HOSPITALET
Carrer d’Amadeu Torner, 113
08902  L’HOSPITALET DE LLOBREGAT (Barcelonés)

Data:                     3 de juny de 2017

Horari:                  de 18 a 21 hores

Activitat:

Portes obertes al local de l’associació
Visita de les maquetes a diferents escales i del taller de l’associació on es veuran diferents locomotores a escala per via de 5 polzades.
Visita comentada dels mòduls ferroviaris.

Més info:        www.aafh.cat  i  https://www.facebook.com/aafhospitalet


Un comentari per ara.

 1. […] 3 JUN 2017 – Jornada de portes obertes a l’Hospitalet […]

  [WORDPRESS HASHCASH] The comment’s server IP (2001:41d0:2:80bf::) doesn’t match the comment’s URL host IP (94.23.253.191) and so is spam.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.