La proposta contempla traslladar la línia de Renfe de la costa a l’interior
Les obres a les carreteres inclouen la millora dels accessos a l’estació de l’AVE

El principal canvi que introdueix respecte a anteriors propostes és de caràcter ferroviari i consisteix a desplaçar de Vila-seca al sud de l’aeroport de Reus la futura estació intermodal del Camp de Tarragona. A aquesta estació intermodal s’hi connectaran els trens del Corredor del Mediterrani amb els de l’AVE, els de rodalies i el futur Tramcamp o tramvia lleuger que ha d’unir Cambrils, Vila-seca, Salou, Tarragona i Reus.

També contempla desplaçar la línia de la costa, al seu pas per Tarragona, cap a l’interior i alliberar la façana marítima de la ciutat ordenant la mobilitat ferroviària, no només per a passatgers, sinó també per a les mercaderies que entren i surten del port de Tarragona.

Així mateix, està previst millorar els accessos per carretera a l’estació de l’AVE, una assignatura pendent i reclamada per entitats socioeconòmiques i institucions de la zona.

Document PDF Més informació: Nota de Premsa de PTOP

Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.