Al Andalus: cotxe restaurant

Al Andalus: cotxe restaurant

Aquest diumenge l’estació de Sevilla Santa Justa ha vist partir per primera vegada en sis anys la llarguíssima composició d’un tren mític: l’Al Andalus Expres.

450 metres de cotxes i furgons efectuaran un recorregut circular per les vies d’Adif de la mà de Feve, que ha rescatat aquest tren amb la col·laboració de Renfe Integria, presentant un nou producte turístic de qualitat, continuació de la seva oferta turística al nord de Espanya.

Més informació a:

Via Lliure presentarà dia a dia als seus lectors com és aquest tren i com descobreix Andalusia als seus viatgers. Pots seguir-ho a: Via Libre – Crónicas viajeras


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.