Los coches perdidos de RENFEEn breu estarà disponible el nou llibre “Los coches perdidos de Renfe – Tomo I”.

Aquest primer tom d’una col·lecció de dos, inclou l’album de cotxes de Renfe de quatre eixos (bogies) entre els anys 1941 i 1973) destinats a cotxes de llarg recorregut i amb caixa de fusta. Properament també s’editará el segon tom que inclourà els cotxes de caixa metàl·lica, i els d’altres serveis, com rodalies, salons, o furgons.

L’autor és en Carles Baranguá, i el llibre te les següents característiques: 216 pàgines en format 30 x 24 cm., enquadernat en tapa dura i sobrecoberta en color.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.