Us fem saber que ja està en marxa una nova edició de les Cisternes FCAF 2018.

Cisterna FCAF 2018

Cisterna FCAF 2018

Aquesta edició 2018, tot i que sigui dels mateixos colors que la de 2016, té una diferència en la posició de l’escala. La de 2016 la portava a la punta i la del 2018 la portarà al centre.

Cisterna FCAF 2016

Cisterna FCAF 2016

Els interessats en obtenir qualsevol de les cisternes del catàleg adjunt, ho han de fer a través de la seva associació que ja ha rebut com fer les comandes.

Cal que estigueu amatents ja que els terminis son molt curts.

Podeu descarregar el llistat de vagons 2018 en format PDF.


2 Comentaris per ara.

 1. […] Hem rebut de la coordinació a nivell europeu de l’edició de les cisternes 2018 unes modificacions que us […]

 2. […] data final per rebre comandes de l’edició de cisternes 2018 es fixa al 15 d’agost de […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.