Mabar anuncia per aquest mes de desembre les següents novetats:

A escala N, les locomotores de vapor 440 Americanes en versions de FC de V.V. i B., T.B.F. i M.Z.A., amb les següents referències:

88500 Locomotora 440 Ferrocarril de Valls, Vilanova i Barcelona.
88501 Locomotora 440 Tarragona, Barcelona, Francia.
88502 Locomotora 440 Madrid, Zaragoza, Alicante.

A escala H0, les locomotores dièsel Renfe sèrie 1900 amb les següents referències:

Ref. 81510 Locomotora matrícula 1912, època III, color verd clar, amb porta frontal, sense retrovisors, sense portasenyals, sense UIC.
Ref. 81511 Locomotora matrícula 1986, època IV, color verd fosc, sense porta frontal, amb retrovisors, portasenyals i numeració UIC.
Ref. 81512 Locomotora matrícula 19904, època IV, color verd fosc, sense porta frontal, amb retrovisors, portasenyals, numeració UIC i caixa ASFA.

Al següent vídeo podeu veure la locomotora funcionant:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.