Convoi GMBLa nit del 24 al 25 d’abril a les 00.30 h tornarà a circular la composició històrica de TMB composada pels cotxes motors M1 M6 i M8 del Gran Metro de Barcelona.

El tren efectuarà el trajecte d’anada i tornada entre les estacions de La Pau i Sagrada Família de la línia L2 de metro.

A Sagrada Família els passatgers podran accedir a l’andana, on hi haurà una petita exposició. Seran reproduccions digitals realitzades amb tecnologia HP de quadres modernistes pintats per Ramon Casas, Joan Ferrer Miró i Marià Fortuny, tots ells cedits pel Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). L’exposició estarà amenitzada per un grup de gospel del Taller Músics.

Després, el tren tornarà a La Pau i, a la sortida de l’estació s’habilitarà un servei especial d’autobús gratuït fins a plaça Catalunya.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.