DASC 2017: “PUJA AL MUSEU DEL FERROCARRIL A MÓRA LA NOVA”. VISITES GUIADES I LECTURA COMPARTIDA

Lloc de celebració:

MUSEU DEL FERROCARRIL, Carrer de l’Estació, s/n 43770 MÓRA LA NOVA (Ribera d’Ebre)

Dates:                  del 2 al 4 de juny de 2017

Actes:

Divendres 2 de juny de 2017 (a les 17:30 hores, trobada a la cotxera)
LECTURA COMPARTIDA PER XIQUETS I XIQUETES
Es llegiran els contes infantils El tren més ràpid de l’Oest, de Jerónimo Stilton i El tren que corria sense por, d’Elena Ferro, dalt d’un tren històric dels anys 50 del segle XX, amb el Club de lectura compartida “Mag Elèctric”.

Dissabte 3 i diumenge 4 de juny de 2017 (a les 11:30 h. I 17 h., trobada a la torre de l’enclavament)

VISITES GUIADES AL MUSEU DEL FERROCARRIL


Un comentari per ara.

 1. […] 2 JUN 2017 – Puja al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova […]

  [WORDPRESS HASHCASH] The comment’s server IP (2001:41d0:2:80bf::) doesn’t match the comment’s URL host IP (94.23.253.191) and so is spam.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.