Com a cloenda de les Segones Jornades Tècniques de Mòduls FCAF, els propers DISSABTE 23 i DIUMENGE 24 DE JULIOL DE 2016, es faran unes JORNADES D’EXHIBICIÓ OBERTES AL PÚBLIC, on es podran veure les darreres propostes en la millora de la gestió i explotació dels mòduls ferroviaris a escala H0 en funcionament digital.

Cartell segones jornades tècniques - públic

El lloc de l’exhibició es l’Espai Josep Bota, a l’interior del recinte de la Fabra i Coats, carrer Sant Adrià, 24, cantonada carrer del Segre de Barcelona.

Els horaris son: Dissabte 23 de juliol de 2016, de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30 hores i Diumenge 24 de juliol de 2016, de 10:00 a 14 hores.

L’organització es a càrrec de l’AFB (Agrupament Ferroviari de Barcelona) i aporten mòduls per la maqueta la pròpia AFB, els Amics del Ferrocarril de Martorell i el Club Ferroviari de Caldes de Malavella.

Tots els interessats en el mon del modelisme de maqueta sou convidats a gaudir del muntatge i intercanviar idees sobre el modelisme modular, podeu portar amics.


2 Comentaris per ara.

 1. […] 23 JUL 2016 – SEGONES JORNADES TÈCNIQUES DE MÒDULS FCAF […]

 2. […] 23 JUL 2016 – SEGONES JORNADES TÈCNIQUES DE MÒDULS FCAF […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.