Dissabte 28 i diumenge 29 de març de 2009

2a TROBADA DE MÒDULS FERROVIARIS DE LA FCAF, DELS AMICS DEL TREN PETIT DE MOLINS DE REI I DE L’ASSOCIACIÓ MODELISTES DE PALLEJÀ

Organitza l’Associació Modelistes de Pallejà.
Col·labora l’Ajuntament de Pallejà, Regidoria de Cultura.

Trobada de mòduls de Pallejà 2009

Exhibició espectacular de maquetes modulars ferroviàries amb circulacions constants de trens en miniatura en tres escales: HO, N i LGB.
Ocuparà tota la sala.

Lloc: SALA PAL·LADIUS. C/ Loreto amb c/ Velàzquez
Horari: Dissabte 28 al matí de 10.30 a 14 h i a la tarda de 17 a 20 h
Diumenge 29 al matí de 10.30 a 13 h

Podeu descarregar el cartell de la trobada en format PDF.

Per arribar al lloc de la trobada, consulteu el següent plànol.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.