La federació s’ha adherit a un projecte comú europeu, patronat per la UAICF de França, per la confecció, per la marca REE, d’una sèrie única de vagons cisterna personalitzats, a escala H0,  amb els logos de les federacions participants al projecte.

mostra vago cisterna FCAF - retallat

Al document adjunt, podreu veure les propostes de decoració escollides per cada federació.

La venda es farà per subscripció, per tant, caldrà fer la comanda i pagament previ i posteriorment es farà el lliurament, d’acord amb el calendari que s’explica.

Els interessats en l’adquisició de vagons cisterna personalitzats, de qualsevol de les opcions proposades, han de fer una reserva a través de la seva associació, FINS EL 28 DE SETEMBRE DE 2015, del nombre de models desitjats, que costaran 25€ la unitat.

Els vagons personalitzats seran entregats pel fabricant REE el mes d’abril de 2016.

Les reserves s’han de fer ÚNICAMENT a través de les associacions, que us diran com ho heu de fer.

Creiem que es una molt bona manera d’ampliar les nostres col·leccions de models a escala H0 amb uns models únics i irrepetibles, per tant us animem a participar en el projecte.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.