Els amics d’ASVICAF – Associació Sant Vicenç de Castellet d’Amics del Ferrocarril us conviden a la XIVa. edició de les 12 HORES DE MODELISME FERROVIARI que celebraran el proper DIUMENGE 18 DE DESEMBRE DE 2016.

12 hores de circulacions tant de escala H0 ( 1:87 ) com escala N (1:160), xerrades, vídeos, etc. amb horari de circulacions de les 8h. del matí fins les 14 h. i de les 16h. fins les 20h. del vespre.

El lloc de l’acte es al local de l’entitat, Plaça de la Generalitat, s/n de Sant Vicenç de Castellet, on podreu veure la construcció de la nova maqueta així com els treballs que s’hi fan per adequar el nou local, biblioteca, videoteca, etc.

Es per això que us convidem a passar una bona estona amb nosaltres i gaudir d’aquest món ferroviari.
Recordeu que aquest esdeveniment està inclòs dins dels actes commemoratius del 15è Aniversari d’ASVICAF


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.