Associació Ferroviària de Godella: Exhibició i mercat de modelisme ferroviari del 29 al 30 de desembre

Cartell de l'exposició de Modelisme Ferroviari, Associació Ferroviària de Godella
Cartell de l’exposició de Modelisme Ferroviari, Associació Ferroviària de Godella

L’Associació Ferroviària de Godella se sent orgullosa un any més de poder oferir una Jornada de portes obertes al costat d’un mercat de modelisme ferroviari a les nostres instal·lacions durant les vacances de Nadal, vacances que gaudeix tota la família i als que dirigim principalment aquesta activitat, amb la finalitat de mostrar als més petits el modelisme ferroviari com una opció a tots els nous joguines electròniques que cada vegada més es regalen per aquestes dates.

Per això, l’associació ha preparat dos dies dins del període de vacances esmentat, en què s’obrirà nostre local situat a l’antic mercat municipal de Godella i es realitzarà una exhibició de modelisme ferroviari amb mercat de compravenda de modelisme ferroviari, exhibició d’instal·lacions fixes i elements ferroviaris restaurats i mitjans audiovisuals relacionats amb el ferrocarril.

L’exhibició tindrà lloc els dies 29 i 30 de desembre de 2012 al nostre local situat al carrer del Tenor Alonso número 54 de Godella 46.110 (València), Espanya. Podeu consultar aquí la localització al mapa.

L’horari dels dies 29 i 30 de Desembre serà el següent:

  • Dia 29, de 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 h.
  • Dia 30, de 10:30 a 14:00 h.
Vista de la maqueta a escala 0
Vista de la maqueta a escala 0

L’exhibició comptarà amb una mostra de maquetes ferroviàries de diferents escales – des de la més petita (escala N), fins a la més gran (escala O) – al costat d’una col·lecció d’elements ferroviaris restaurats fidelment com els originals. També disposarem d’un nombre de llocs de mercat de compravenda de modelisme ferroviari on tindrà l’ocasió d’adquirir des dels últims models recentment apareguts a la venda, com a material d’ocasió a un preu molt assequible, amb el que podrà iniciar-se en aquest apassionant hobby, o ampliar la seva col·lecció.

Si li interessa el món del ferrocarril en miniatura, sent curiositat sobre el modelisme o simplement vol passar una agradable jornada envoltat de trens i elements ferroviaris no ho dubti. ¡Acosteu-vos! , L’entrada és lliure i totalment gratuïta.

A la següent adreça disposa de més informació i de tot detall de les maquetes i models que compondran l’exhibició. Si teniu cap dubte o volgués alguna informació sobre l’associació o l’esdeveniment, no dubti en contactar-nos a través del formulari de contacte de la nostra web o el nostre compte de Twitter.