Conferència: “PARVUS. Els elements de construcció, complements indispensables de les maquetes de trens model”

El proper dijous 26 de gener de 2023 a les 18:00 hores es realitzarà al Col·legi d’Enginyers Industrials de Barcelona, Via Laietana, 39 de Barcelona,  una conferència amb el títol “PARVUS. Els elements de construcció, complements indispensables de les maquetes de trens model”, a càrrec de Jordi Ortega, propietari de PARVUS.

Les maquetes de tren model necessiten, com part del paisatge i per adequar-les tan com es
pugui a la realitat, elements decoratius bàsicament de 3 tipus: edificis propis del ferrocarril, accessoris de infraestructura i superestructura del ferrocarril, edificis de l’entorn tant urbà com rural i altres accessoris no directament relacionats amb el ferrocarril, però que formen part del paisatge.

Al mercat europeu han desaparegut tots els fabricants d’aquest tipus d’elements i s’han reconvertit en promotors sense capacitat de producció, que subcontracten la fabricació a països on la mà d’obra és mes barata. Actualment el mercat està en regressió i algunes d’elles han desaparegut. Independent dels productors artesans que segueixen treballant, han aparegut els darrers anys noves empreses que han sabut reconduir els seus processos de producció, aprofitant l’impuls de les noves tecnologies aplicades a aquest ram.

PARVUS, es una d’aquestes empreses, que al llarg dels seus 18 anys d’experiència ha anat enfocant la seva oferta principalment als elements de construcció, reproduint-los amb la fidelitat i la qualitat que requereixen.
A la sessió s’explicarà la gènesi, desenvolupament i processos de fabricació dels seus productes, les diverses seccions del seu catàleg, així com les alternatives per la seva comercialització, sent la presentació en kit el canal preferent.

Jordi Ortega, propietari de PARVUS serà el ponent de la conferència i ens farà un repàs de la història de la marca, com decideix, desenvolupa i fabrica els seus productes actualment i com enfoca el seu futur amb la possible represa de la oferta de material mòbil.

La sessió serà híbrida, és a dir, presencial i telemàtica alhora. En qualsevol dels casos, cal que us inscriviu com sempre tal com s’indica més avall, especialment si voleu rebre la invitació per a la connexió telemàtica via Zoom.

Inscripció