Curs «Tecnología Ferroviaria para no ferroviarios» a Villanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú. 24 i 25 de maig.

Us presentem la informació del curs «Tecnología Ferroviaria para no ferroviarios» que organitza Railgrup, a la seu de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, i en el qual col·labora FGC, per si creieu que pot ser del vostre interès.

Descripció:

En l’actualitat i al llarg dels propers anys, les inversions en infraestructures, material rodant i equipament ferroviari seran de les més importants i ambicioses de la història del ferrocarril a Catalunya.

Objectius del curs:

Conscient d’aquesta realitat, i d’acord amb els seus valors fundacionals, Railgrup en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha preparat un curs intensiu, amb l’objectiu de proporcionar un coneixement bàsic sobre la tecnologia i la tècnica ferroviària per a persones sense formació tècnica en aquest àmbit.

La primera jornada comptarà amb sessions dedicades a l’evolució tecnològica del món del ferrocarril, la infraestructura de via i l’electrificació. La segona se centrarà en la senyalització i el control, el material mòbil, l’operació i el manteniment.

Més informació: