Denúncia de la suplantació d’una associació a facebook

Ens ha arribat la següent comunicació per part del nostres companys d’ AFEVI Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, pregant-nos fer-ne la deguda difusió.

Benvolguts companys i companyes:

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que hem detectat que algú o algunes persones han creat un perfil fals del Facebook en nom d’AFEVI, inclòs el nostre logotip.

Volem posar en el vostre coneixement que “(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú”, ha iniciat les corresponents accions legals per exigir i demanar les oportunes responsabilitats legals que corresponguin per la creació d’un perfil fals a facebook sota el nom “AFEVI Amics del Ferrocarril de Vilanova”, tot recordant també que el fet mencionat es delicte i està tipificat com un delicte penal.

(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, no es fa responsable de les opinions, articles o qualsevol comentari que pugui sortir en aquest Facebook fals.

(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú només te un Facebook que es el que es va crear el dia 11 de juny del 2011.

Us demanem que us doneu de baixa d’aquest Facebook i que el denuncieu.

Des de la Junta Directiva d’(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú us volem agrair a tots i a totes la vostra col·laboració.

Atentament
Francesc Tobal
President d’(AFEVI) Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú