Trobada de Mòduls a L’Hospitalet – 27 i 28 de Maig

Moduls de Ribes de Fresser.jpgAmb motiu de la celebració aquest any 2006 del 25 aniversari de l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL – L’HOSPITALET hem preparat, amb gran il·lusió, un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer el món ferroviari en totes les seves vessants: culturals, històriques i lúdiques.

La primera d’aquestes activitats és la TROBADA DE MÒDULS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’AMICS DEL FERROCARRIL a l’Hospitalet.

Una important col·lecció de petites maquetes, portades pels seus constructors, membres de les associacions d’amics del ferrocarril d’arreu de Catalunya, s’uniran, per primera vegada a l’Hospitalet, per formar una única maqueta de grans dimensions per la què hi veurem circular trens en miniatura de totes les èpoques i diferents sistemes de tracció (vapor, elèctrica i dièsel).

Pensem, des dels Amics del Ferrocarril de l’Hospitalet, que és una forma òptima de participar als actes de la Festa Major de Santa Eulàlia, barri on som ubicats.

Al juny, octubre, novembre i desembre altres activitats ferroviàries (trobada de vaporistes a l’Hospitalet, exposicions…) donaran peu a que ens puguem retrobar al voltant de la celebració dels nostres 25 anys.

Es amb aquest esperit de compartir que us convidem a participar en els actes i molt especialment en aquesta trobada de mòduls a l’Hospitalet.

Lloc:
Gimnàs de I.E.S. Bisbe Berenguer
carrer Aprestadora, 49
08902 L’HOSPITALETHoraris:
Dissabte 27 d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
Diumenge 28 d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

 

Organitzen:

Logo Ajuntament dHospitalet.jpg Logo Associacio dAmics del Ferrocarril - Hospitalet del Llobregat.jpg Logo FCAF

Cartell trobada mòduls L'Hospitalet