El Portal de la Federació ha fet un any

Emblema de la FederacióEl passat dia 14 de febrer el Portal de la Federació ha complert un any “on line” a la xarxa, amb el present format actual.

Després de diferents intents, aquell 14 de febrer de 2006, coincidint amb el dia dels enamorats, la Federació va poder posar a l’abast de tots els socis de les associacions que pertanyen a la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril un canal d’informació i de comunicació directa.

En realitat, el Portal no està restringit a ningú, i s’obre a tots els aficionats al món del Ferrocarril de parla catalana aportant, tant aquelles notícies d’interès de la pròpia Federació, com qualsevol altra noticia d’abast general a l’afició: ferrocarril en general, activitats relacionades, el món del modelisme, etc.

En aquest període, s’han publicat un total de 94 notícies i comunicats, a més d’altres pàgines d’informació general, que es poden trobar classificades en les categories: Ferrocarril, Federació, Activitats i Modelisme. Aquestes 94 noticies, a llarg de 365 dies, representa una comunicació cada 3,8 dies de mitjana. Això configura un Portal molt dinàmic i ple d’interès envers l’actualitat.

El domini www.fcaf.cat s’ha consolidat, d’aquesta manera, a la xarxa internet. Volem recordar que aquest mitjà resta sempre obert a les associacions de la Federació per tal de difondre totes aquelles notícies, activitats, etc. que les mateixes associacions considerin d’interès per als aficionats.

Estació de MartorellAmb motiu de la celebració d’aquest primer aniversari, al Portal es publica el treball “150 anys del Ferrocarril de Barcelona a Martorell“. D’aquesta manera, s’afegeix la possibilitat de difondre treballs relatius al mon del ferrocarril mitjançant aquest canal, obert, com sempre, a les associacions.

Des d’aquí ens felicitem per aquest esforç dut a terme per la Federació, i desitgem que el proper any sigui més fructífer si s’escau.