Totes les Noticies

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i el grup de teatre “L’Estació” posen en marxa la segona edició de l’espectacle familiar “L’Esperit del Nadal” que inclou un petit recorregut en tren per les instal·lacions del Museu i que ens portarà fins a l’Orient a visitar els Reis Mags durant els preparatius de la Cavalcada. Atesa la bona acollida de què va gaudir la representació estrenada el 2018, enguany   Llegir més ...

El proper dia 22 de desembre de 2019 el Pare Noel visitarà el circuit del Tren de Can Mercader a Cornellà.

El propers dies 15 i 22 de desembre de 2019 el Pare Noel visitarà el circuit del Tren del Parc de l’Oreneta a Barcelona.

Us mostrem algunes imatges de la celebració del Dia del modelisme ferroviari a Teià.

Us mostrem algunes imatges de la celebració del DIA DEL MODELISME FERROVIARI 2019 a Terrassa.

Ja podeu consultar el calendari d’activitats per al proper any 2020. Recordeu fer arribar totes aquelles activitats que desitgeu que quedin reflectides en el calendari, a la Secretaria de la Federació.

Us mostrem algunes imatges de la Jornada de Portes Obertes pel DIA DEL MODELISME FERROVIARI 2019 a l’Associació d’Amics del Ferrocarril – L’Hospitalet. Van celebrar els 25 anys de la locomotora elèctrica per via de 5 polzades ET-194-11 de la DB, construïda l’any 1994 per en Miquel Mateu Silvestre.

El dimecres 4 de desembre a les 7 de la tarda, organitzada pel Club Ferroviari de Terrassa i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Arxiu Tobella (Placeta de Saragossa, 2) de Terrassa la xerrada “Història i evolució del ferrocarril i construcció del tram Terrassa-Manresa”, a càrrec de Jaume Perarnau, director del mNACTEC, i d’Eduard Martínez, divulgador ferroviari   Llegir més ...

L’Associació d’Amics del Ferrocarril – L’Hospitalet participarà a la Fira de Nadal de L’Hospitalet muntant a la Rambla Just Oliveras (entre el carrer Barcelona i Prat de la Riba) un tren tripulat. Serà el dissabte 14 de desembre de 2019 per la tarda.

Mabar anuncia quatre noves referències de la locomotora dièsel 333.3 ROSCO de diferents operadors, que estaran disponibles durant el mes de desembre.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.