Com travessar les vies amb seguretat

La Agencia Estatal de Seguridad Ferroviaria, dins de l’Any del Ferrocarril 2021, ha publicat una sèrie de fulletons sobre l’ús segur de les instal·lacions ferròviaries, que es poden descarregar del seu web seguridadferroviaria.es. Podeu descarregar el fulletó “Travessar les vies” des de la web de la Agencia Estatal de Seguridad

Xerrada amb Model Fab Trains

Model Fab Trains, la empresa que hi ha darrere les marques de modelisme Mafen, 87Train i N-Train, realitzarà el proper dissabte 19 de juny de 2021 a les 18:00 una xerrada online amb els aficionats. La xerrada es podrà seguir per meet.jt.si/charlasferroviarias.

Decés de Lawrence G. Marshall

Ens ha arribat la noticia del decés d’en Lawrence G. Marshall. Gran aficionat a la fotografia de trens, principalment els de vapor, va ser l’autor l’any 1965 del llibre “Steam on the Renfe”, que es va reeditar en castellà l’any 1998 amb el títol “Los tiempos del vapor en Renfe”.

Tren tripulat a Martorell

El proper diumenge 13 de juny de 2021 de 10 a 13:30 els Amics del Ferrocarril de Martorell instal·laran el seu circuit de tren de 5 polzades sota el Pont d’Anoia, amb accés pel camí del Pantarró.

Conferència: Mapeig de les funcions dels decoders

El proper dijous 17 de juny de 2021 a les 18:30h hores es realitzarà una videoconferència amb el títol “Modelisme. El tren miniatura. Mapeig de les funcions dels decoders de locomotores model segons la NMRA 9.2.2 del març de 2012”, a càrrec de Jaume Xifré Pujol, enginyer industrial, organitzada per