València-TrensConvocada per ACFEV (Asociación Cultural del Ferrocarril Valenciano),  la Associació Ferroviària de Godella participarà en la I Setmana Cultural Ferroviària que se celebrarà de l’11 al 13 de Desembre a la Falla Tomasos-Carles Cervera, situada en ple cor del barri de Russafa, al centre de la ciutat de València.

El programa d’activitats recull una sèrie de conferències i exposicions fotogràfiques especialitzades sobre el ferrocarril i la importància que va tenir, i tindrà en la ciutat de València, que durant tres dies s’impartiran al local de l’esmentada falla i com a jornada especial el dissabte 13 tindrà una exhibició de maquetes de modelisme ferroviari coordinades per l’Associació Ferroviària de Godella i un espectacular circuit de 5 polzades pels nostres companys de l’Associació Cultural “Ferrocarril de Farja”, de Benicàssim (Castelló).

Més Informació

 Organitza:

LOGO_PEQ

ACFEV: Asociación Cultural del Ferrocarril Valenciano
escudo-falla-tomasos-carlos-cervera

Falla Carles Cervera-Tomassos

Col·labora

logo-fgv

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana
ESCUDO FARJA 150

Associació Cultural Ferrocarril del Farja
logoAfergodella

Associació Ferroviària de Godella

Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.