Parvus_PobleNouParvus ens presenta un nou producte d’arquitectura de la companyia M.Z.A. a escala H0:

Edifici d’enclavaments de l’estació de Poble Nou.

Edifici construït a l’estació de “Poble Nou” (Barcelona) per la companyia MZA.
Correspon a la “Caseta nº 2” i  es reprodueix en el seu aspecte original. Al poc tiempo de construir-se li va ser afegida una escala metàl·lica exterior. Actualment ha estat destruïda.

Edifici realitzat mitjançant tall làser sobre cartró i plàstic de diferents gruixos. Totes les peces estan pintades d’origen pel que només cal muntar. Escala H0 exacta. Es pot retirar la coberta per accedir a l’interior, pel que és senzill millorar-lo, per exemple, instal·lant les palanques dels desviaments o els operaris.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.