Organitzat per ASAFEGI AMICS DEL FERROCARRIL DE LES COMARQUES GIRONINES, el proper DISSABTE 3 DE MARÇ DE 2012 a les 7 de la tarda (19:00 hores), s’inaugura l’exposició commemorativa del 150è ANIVERSARI DE L’ARRIBADA DEL FERROCARRIL A GIRONA.

Lloc:
Casa de Cultura de Girona
Plaça de l’Hospital, 6
17002 GIRONA

Restarà oberta fins el 30 de març en horari de Dimarts a Dissabte de 13 a 21 hores. (Dilluns i festius tancat)


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.