Logo Vall d'AroDes del Trenet de la Vall d’Aro ens recorden que el dia 9 d’agost és du a terme la seva trobada, per tant aneu confirmant la vostra assistència a través dels correus electrònics trenetvalldaro@gmail.com i quimethornos@gmail.com o als números de telèfon 972 81 94 30 (Quimet) o 669 98 94 43 (Joan).

Més endavant se us comunicarà les activitats d’aquest dia. D’entrada esmorzar i dinar gratuït per tots els assistents i amb moltes ganes de passar-ho be.

A més es celebra el 20è aniversari del circuit.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.