El Centre d’Estudis Ferroviaris Via Oberta us convida a la 19a Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre de 2019 al seu circuit permanent de 5″ i 7¼” de Cal Gavatx, a les Franqueses del Vallès.

 

Programa: A partir de les 10h: Arribada d’amics, socis i participants … Es disposarà de servei de bar al públic i participants. Preu esmorzar 7 euros (entrepà beguda i cafè ) fins les 11h del matí.
Circulacions : de 11-13h

Tren tripulat : Aquells participants que ho desitgin podran fer circulacions amb públic. Podrem estrenar el nou dic d’embarcament de locomotores que facilitarà l’accés del material rodant al circuit.

Maquetes: El fabricant de Maquetes MABAR farà una exhibició de material Renfe a la maqueta H0 controlada per ordinador. Tindrem de 6 a 8 combois amb els millors models de MABAR circulant permanentment.

Per a més informació i reserves, descarregueu la circular informativa en format PDF.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.