El proper diumenge 21 d’octubre de 2012 el Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà organitza la 23ª Trobada de Vaporosos i Amics del Ferrocarril de les Cinc Polzades en el Parc Municipal de Can Mercader a Cornellà de Llobregat. El programa serà el següent:

9:30 a 11:00 hores. Recepció dels participants.
11:00 hores. Inici de circulacions lliures.
11:30 hores. Sortida del primer tren oficial de la Trobada a càrrec del Sr. Alcalde de Cornellà.
14:30 hores. Dinar de Germanor de Vaporosos i Participants.
16:30 hores. Reinici de circulacions lliures.
20:00 hores. Finalització de la Trobada.

Podeu descarregar en format PDF el programa de la trobada i el full d’inscripció (aquest darrer si ho preferiu també es pot descarregar en format Excel).


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.