El proper diumenge 20 d’Octubre de 2.013 el Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà organitza la 24ª Trobada de Vaporosos i Amics del Ferrocarril de les Cinc Polzades al Parc Municipal de Can Mercader.

CARTELL_Festa del Trenet 2013_CAT

Per a més informació, podeu descarregar en format PDF la convocatòria, així com el document d’inscripció i les instruccions.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.