El proper diumenge 18 d’Octubre de 2.015 el Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà organitza la 26a Trobada de Vaporosos i Amics del Ferrocarril de les Cinc Polzades al Parc Municipal de Can Mercader.

Cartell_Festa_del_Trenet_2015 CATALA

Per a més informació, podeu descarregar en format PDF la convocatòria, així com el document d’inscripció i instruccions en format Excel.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.