A la Fira LLEIDA EXPO TREN s’hi instal·larà un circuit per trens tripulats per via de cinc polzades, on el dissabte 22 de març de 2014 s’hi celebrarà la Primera Trobada Indoor de Trens Tripulats, amb la participació de diverses locomotores.

La gestió del circuit anirà a càrrec del CLUB D’AMICS DEL FERROCARRIL – CORNELLÀ, amb la col·laboració de l’ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL FERROCARRIL – L’HOSPITALET que aportaran les locomotores titulars del circuit: la nº 31 del FURKA OBERALP i la nº 1 del TREN DE SÓLLER.

La via del circuit es una col·laboració d’SCÒPIC-Miniatur Barcelona.

L’activitat es fa amb el patrocini de la FEDERACIÓ CATALANA D’AMICS DEL FERROCARRIL.

Logo FCAF logo Club d'Amics del Ferrocarril de Cornellà
Logo L'Hospitalet Logo Scopic

Furka Cornellà

Soller Cornellà


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.