El Cercle Històric Miquel Biada ens fa arribar les activitats previstes per als mesos de juny i juliol.

1. Exposició itinerant  “75 anys de tracció a vapor de RENFE” de l’1 al 29 de juny: a la Biblioteca La Muntala de Sant Vicenç de Montalt, amb conferència inaugural a càrrec de Jordi Valero divendres 16 de juny.

2. Exposició itinerant  “75 anys de tracció a vapor de RENFE” del 30 de juny al 29 de juliol a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella, amb conferència inaugural a càrrec de Jordi Valero el divendres 30 de juny.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.