Logo MOROPDe l’1 al 7 de setembre de 2007 a Ilmenau (Turingia), Alemanya.

Gerhard A. Bayer, President de BDEF, ens fa arribar la invitació al 54è Congrés del MOROP a Ilmenau:

Cartell del 54è Congrés del MOROP Invitació al 56è Congrés del MOROP

Us fem arribar el programa i el formulari d’inscripció al congrés MOROP 2007 a ILMENAU. Si voleu més formularis podeu fotocopiar-los o ens en podeu demanar. Estaríem molt contents de que volguéssiu participar a les diferents propostes i ens alegrarem de poder saludar-vos a Ilmenau.

Amicalment,
Gerhard A. Bayer, President de BDEF

Informació relacionada:


 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.