S’informa que degut a la problemàtica generada per la nevada del dilluns 8 de març, el programa d’activitats previstes pel diumenge 14 de març a Castell-Platja d’Aro tindrà una variació.

Seguirem les activitats programades d’acollida de participants al circuit, l’esmorzar, la visita turística pels acompanyants i l’assemblea.

L’activitat s’acabarà al final de l’assemblea, que serà sobre les 13 hores. Els que teníeu previst participar al dinar heu de fer les previsions oportunes ja que serà dificultós poder menjar a la zona pels problemes de manca de corrent.

Esperem sabreu comprendre la variació, totalment aliena a les voluntats tant de la Federació, com dels Amics de la Vall d’Aro i del seu Ajuntament.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.