bcnrail2Del 19 al 21 de novembre es celebra la 4ª Edició del BCN Rail a la fira de Barcelona, en el recinte Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat.

Ficha técnica

Denominació: BcnRail 2013, Saló Internacional de la Indústria Ferroviària
Dates de celebració: Del 19 al 21 de novembre de 2013
Horari: De 10:00 a 19:00 horas
Edició: 4ª
Periodicitat: Biennal
Lloc: Pavelló 2. Recinte de Gran Via
Recinte: Av. Joan Carles I n.58 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Caràcter: Professional

Sectors: Administracions públiques, Enginyeries, Empreses constructores, Infraestructura/ Superestructura, Electrificació, senyalització i telecomunicacions, Fabricants de material mòbil, Equips auxiliars, Operadors, Serveis i manteniment

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.