Perfil de la Motriu del Tram

Avui s’ha posat en marxa una nova campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat –Fes turisme amb el TRAM- amb la col•laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments d’Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu. És una iniciativa que posa en valor les visites i els atractius turístics per on passa el Trambaix –línies T1, T2 i T3- amb l’objectiu d’atraure visitants als llocs d’interès de la comarca.

La campanya “Fes turisme amb el TRAM” al Baix Llobregat inclou descomptes a museus i a restaurants que es troben al llarg del recorregut. Tots els combois del Tram al seu pas pel Baix Llobregat disposen de fulletons amb informació dels recursos a visitar i dels cupons descompte en forma de retallables. Tota la informació d’aquesta campanya de promoció es troba a la web del Consorci de Turisme o a la web específica de  #RutesTrambaix.

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.