Els amics de l’associació Amigos Ferrocarril Comarca de Baza ens informen de l’estat de la seva campanya per a la reobertura del Guadix Baza Almanzora Lorca:

Los Amigos Ferrocarril Comarca de Baza hemos ido al Parlamento de Andalucía para pedir apoyo de todos los grupos parlamentarios ante sus compañeros de partido en las Cortes (Congreso y Senado) y lograr el fin del aislamiento ferroviario de toda Granada y comarcas orientales de Andalucía; también hemos pedido su apoyo explícito a una enmienda en PGE2017 de un millón de euros para reabrir la línea férrea Guadix Baza Almanzora Lorca, y el apoyo explícito de la Junta de Andalucía mediante su priorización en el Plan PISTA.


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.