Cartel 5a Jornada Alta Velocidad Irun-2014L’associació Bidasotarra Amigos del Ferrocarril 7301 organitza la cinquena jornada de comunicació “Alta Velocitat a Irún”. L’acte tindrà lloc el dia 6 de març de 2014, amb el següent programa:

PROGRAMA:

8.45 Recepció de participants. Accés Sala Conferencies de Ficoba.

9.00-9.15 Obertura Jornada. J.A. Santano. Alcalde d’Irun. Irún y el Ferrocarril.

9.15-10.00 Imanol Leza. Director Planificació del Transport Govern Basc. Xarxes Transeuropees de Transport i la seva repercussió a Euskadi.

10.00-10.45 Marc Moulin. Director Eurorregió Aquitània-Euskadi. Projecte Transfermuga, Transport per ferrocarril de Viatgers i Mercaderies entre Aquitània i Euskadi.

10.45-11.15 Descans

11.15-12.00 Andrés López Pita. Catedràtic U.P.C. Via d’Alta Velocitat i compatibilitat entre Trens de Viatgers i Mercaderies.

12.00-12.45 Joan Manuel Estradé Panadés. Gerent d’Àrea d’Infraestructura Nord, Adif. Via de Tres carrils.

12.45-13.30 Pedro Esnaola. President Cambra Comerç Gipuzkoa. L’Alta Velocitat a Gipuzkoa.

13.30-14.15 Pedro Ignacio Fernández. Director d’Enginyeria Bombardier. Plataforma d’Alta Velocitat de Bombardier Zefiro.

L’accés a la Jornada és gratuït prèvia inscripció al correu de l’Associació, baf7301@gmail.com

Més informació:


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.