El proper dijous 21 de setembre de 2017 a les 18:30 es durà a terme al Col·legi d’Enginyers Industrials de Barcelona  la conferència a càrrec de Josep Maria Rovira i Ragué, enginyer industrial, amb el títol “El tramvia núm. 29. Paral·lelismes i coincidències entre Barcelona i Milà”.

Enguany s’han complert 50 anys de la supressió del tramvia núm. 29 a Barcelona i hem cregut oportú retre-li un petit homenatge en forma de visió comparativa amb la mateixa línia de Milà, d’igual número i indicador, Circumval·lació, i igual recorregut pel traçat de les antigues muralles. Farem un petit repàs de les seves respectives històries i traçats i podrem comprovar d’on van sortir les semblances casuals o volgudes i qui va ser el primer a utilitzar aquest distintiu. També farem un petit viatge pel diferent material mòbil que es va utilitzar al llarg dels anys a les dues ciutats i els canvis de traçat que s’han produït al llarg dels anys.

Inscripcions: Inscripcions col·legiats/associats Inscripció general


Els comentaris estan deshabilitats.

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.