El 65è Congrés MOROP es celebrarà enguany a Viena, Àustria, del 2 al 7 de setembre de 2018.

TEMA DEL CONGRÉS: TRACCIÓ ELÈCTRICA EN TRES GALGUES

Programa

Dilluns 03-09-2018: OBERTURA DEL CONGRÉS

Dimarts 04-09-2018: GRAN EXCURSIÓ A LINZ A LA RIBA DEL DANUBI. Viatge amb tren especial amb locomotora de la sèrie 1110.500 de 6 eixos i cotxes històrics tipus “Schlieren”, visita dels antics tallers principals de la ÖBB, tren de via de 900mm i Tren de les Grutes.

Dimecres 05-09-2018: DIA DELS TRANSPORTS URBANS DE VIENA. Visita de la ciutat amb tramvies històrics, fent la cèlebre “Ringstrasse” (Circumval·lació), visita del Museu dels Tranvies, viatge amb autobús històric fins a la Central de Conducció del RER i finalment viatge amb vehicles històrics del Badner Bahn.

Dijous 06-09-2018: VIATGE AL FERROCARRIL DEL SEMMERING. Viatge amb tren especial amb locomotora  de la sèrie 1041 i cotxes de dos eixos amb plataforma. Passarem per la cèlebre línia del Semmering, declarada Patrimoni  Cultural de la UNESCO. Visita al centre d’informació de la construcció del túnel de base.

Divendres 07-09-2018: Visita al Canal Climàtic i Aerodinàmic de Viena, visita a diversos clubs de modelisme i sopar de clausura a la Torre del Danubi (Donauturm).

Pel que ho desitgin, el dissabte 08-09-2018, un grup anirà a la població de Wels (1 hora en tren) i podrà participar al Festival FISAIC, amb activitats de tota mena: 5 grups de Modelisme faran una maqueta, 7 Orquestres, 8 Corals, 5 grups Folklòrics, Pintors, Fotògrafs, Cineastes/Vídeo, Filatèlics, Radioaficionats, Esperanto…

 

L’hotel pel Congrés es: AZIMUT HOTEL VIENA, Sonnwendgasse 8  A-1100 Wien

Preus:  Habitació individual  84€ – Habitació doble   94€

L’hotel és a prop de l’estació central de Viena.

 

Podeu descarregar-vos la presentació il·lustrada amb imatges, el full d’inscripció, la reserva de l’hotel i un full amb els preus de les activitats.


Un comentari per ara.

 1. […] mostrem algunes imatges del 65è Congrés MOROP, celebrat del 2 al 7 de setembre de 2018 a Viena […]

 • Entrades per mes

 • Categories

 • Respecte als Drets d’Autor

  Podria ser que alguna de les imatges de la web sigui propietat d’algú. Si veieu una foto vostre us demanem ens ho feu saber per que puguem identificar-la o suprimir-la si no voleu que sigui publicada. Els autors que s’oposin a la publicació de les seves obres les poden fer retirar per una simple demanda mitjançant el Formulari de Contacte

 • FCAF

  La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril representa avui més de cinquanta associacions que agrupen més de tres mil aficionats. En la funció de les tasques que li són inherents, la federació coordina les activitats conjuntes dels seus membres, tot potenciant la mútua comunicació i col·laboració.

 • __________________

  També són objectius de la Federació fomentar la presència del ferrocarril en la societat, prestant assessorament a aquelles persones i organismes que ho sol·liciten.